21 Multiservice AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på 21 Multiservice AB! Vi är ett företag som du kan vända dig till för flera olika sorters service. Ett exempel på detta är trädgårdsskötsel. Det inkluderar inte bara trädfällning utan även beskärning av träd, plantering av träd och buskar, gräsklippning, och mycket annat. När det gäller just träd erbjuder vi också stubbfräsning samt bortforsling av det eller de träd vi fällt.

Vill du istället att vi gör ved av resterna? Inga problem, då gör vi det. Vi anpassar oss nämligen alltid efter våra kunders unika behov och förutsättningar. Det är en av anledningarna till att vi kan erbjuda den utmärkta service som vi kan!

Kontakta oss

Utöver trädfällning och annan typ av trädgårdsskötsel hjälper vi på 21 Multiservice AB dig även med allt från städning och målning till golvslipning och snöskottning. Är du intresserad av oss och våra tjänster? Tveka i så fall inte på att kontakta oss redan idag! Du kan komma i kontakt med oss på flera olika sätt, bland annat genom att ringa oss eller genom att använda något av de kontaktformulär som du finner här på sidan. Vi hoppas få höra från dig inom kort!

Vår adress

Vi på 21 Multiservice AB har vårt kontor i Järfälla. Magnusvägen 4A är vår adress. Härifrån utgår vi och tar oss an projekt av alla tänkbara olika storlekar över hela Stockholmsområdet.