feature-img

Detta är 21 Multiservice

Vi är ett allroundföretag som arbetar med service inom städtjänster, fastighetsskötsel och trädgård. Medarbetarna på 21 Multiservice är mycket kunniga inom ett flertal områden, och vi har bra maskiner och utrustning som gör att vi arbetar effektivt och väl.

Vi är ett glatt gäng som är mycket serviceinriktade, och vi kan ställa upp med kort varsel när det behövs. Vi gör jobb runt hela Stockholmsområdet, och vi har många kunder på Lidingö. Företaget är baserat i Järfälla.

Du kan lita på oss

Vi håller vad vi lovar, och för oss är alla kunder lika värdefulla. Därför har 21 Multiservice många nöjda kunder, både när det gäller företag, bostadsrättsföreningar och andra aktörer. Kontaktar du oss lovar vi att du får en bra och förmånlig offert, och du kan lita på oss och vårt yrkeskunnande. Exempelvis är våra trädfällare certifierade och arbetar med stor omsorg, både när det kommer till miljön och säkerheten. Fastighetsservice, trädgårdstjänster och städtjänster är några av våra huvudområden, och vi har stor vana och erfarenhet, så du kan tryggt anlita oss.

feature-img

Ett noggrant utfört arbete

Vi på 21 Multiservice kompromissar aldrig med effektivitet, service och kvalitet. Som kund är du mycket viktig för oss, och därför gör vi vårt allra bästa vid alla uppdrag vi får. Vi är inte klara med jobbet förrän du är nöjd med oss.

Som privatperson kan du utnyttja RUT- eller ROT-avdraget för delar av arbetskostnaden beroende på uppdrag, och det kan bli en bra affär för dig. Det är bekvämt för dig att anlita oss eftersom vi både har rätt utrustning och kunnig personal.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify