feature-img

Anlita oss som trädfällare

Behöver du bli av med ett gammalt träd kan vi hjälpa dig med det. Vi är professionella och certifierade, så det spelar ingen roll hur känsligt läge det är där trädet växer eller om trädet är väldigt stort och otympligt. Vi kan fälla det i sektioner med största hänsyn både till personal och miljö. Våra smidiga maskiner fixar lätt det du behöver.

Vi fräser bort stubben också, och du kan få veden kapad och travad efter dina önskemål. Vill du bli av med kvistar och skräp kör vi bort det åt dig. Vi forslar bort allt du vill så att det är snyggt och fint på din tomt när vi är färdiga. Vi är allround som trädfällare, och du kan lita på att vi gör ett bra jobb.

Vi arbetar i parker och andra grönområden

Både privatpersoner och företag anlitar oss, och vi tar gärna emot alla sorters uppdrag inom trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel. Små kunder är lika viktiga som de stora, och vi håller alltid vad vi lovar. Oavsett om du vill ha hjälp med din privata trädgård eller om ni är en samfällighet eller ett bostadsbolag som behöver trädfällare kommer vi gärna och tittar och ger en bra offert.

Vi är ett multiserviceföretag och gör ett allroundjobb för dig eller ditt företag. Vill du ha något flyttat, bortforslat eller rengjort är vi den perfekta firman att anlita. På hösten kanske du vill ha röjning i trädgården, och på vintern kanske du behöver hjälp med snöskottningen.

feature-img

Olika trädgårdstjänster och lite till

Vi har personal som är både allround och serviceinriktade, och faktum är att vi även kan erbjuda målning och renhållningstjänster. Vi putsar dina altanfönster eller målar om din altan och ditt staket. Vi ställer gärna upp och slipar dina golv och kan även erbjuda golvvård och rengöring. Det kallar vi för multiservice.

Vår mångsidighet är en stor fördel för dig, för det är enkelt och smidigt att kontakta oss som dina målare, fönsterputsare, snöskottare, trädfällare eller fastighetsskötare. Vår kunniga personal ställer upp med kort varsel och gör ett perfekt jobb, så bara ring oss.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify