Utmärkt service och många tjänster

Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Trädfällning

Trädfällning är en av de många saker som vi specialiserar oss på. Vi kan hjälpa dig med detta oavsett om det handlar om små eller stora träd. Våra trädfällare har full koll på vilka åtgärder som behövs för att kunna fälla även de allra största träden på ett säkert sätt. Vi kan även hjälpa dig med bortforsling av resterna efter trädet, med att göra det till ved, samt med stubbfräsning.

img

Städning

Vi erbjuder också ett brett utbud av städtjänster. Är du en privatperson som behöver hjälp med att städa i ditt hem? Då hjälper vi dig mer än gärna med det! Eller är det så att du representerar ett företag och söker efter en städfirma som kan städa ert kontor? Inga problem, även kontorsstädning är något vi erbjuder.

img

Målning

Är det dags att måla om där hemma, i din fastighet, eller vilken typ av byggnad det än handlar om? Ta i så fall kontakt med oss. Också målning är nämligen något som vi erbjuder, detta oavsett om det handlar om invändig eller utvändig sådan.

img

Golvslipning

Är ditt golv gammalt och slitet? Vill du slippa att behöva lägga ett helt nytt golv? Då kan en golvslipning vara ett utmärkt alternativ, åtminstone i de fall då golvet inte är så slitet att det inte går att rädda. Hur som helst är golvslipning ytterligare en av de tjänster vi erbjuder.